Hoppa till innehåll

För första gången anordnar Almega Serviceföretagen, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en branschdag för rekryterande företag inom städ- och servicebranschen. Under branschdagen samlas företag, arbetssökande, branschansvariga på Arbetsförmedlingen och utbildningsanordnare, för att berätta mer om möjligheterna med ett jobb inom branschen. 

Uppemot 1500-3000 arbetssökande som är inskrivna på Arbetsförmedlingen inom region Stockholm och Gotland kommer besöka mässalen. 

Vi söker nu 25 medlemsföretag inom Almega Serviceföretagen som är intresserade av att ställa ut under denna dag. Som företagsrepresentant får man möjlighet att berätta mer om såväl branschen i stort som företaget och matchas ihop med arbetssökande med intresse för branschen. Mer information får du när du anmäler ditt intresse nedan.

Datum: 26 mars 2024  
Tid: 10.00-16.00  
Plats: Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Stockholm T-bana Odenplan

Anmäl dig till Jessica nedan, först till kvarn!

För mer information kontakta

Jessica Forss Katz

Opinionsstrateg Arbetsgivarpolitik

Stockholm

+46 8 762 69 57 +46 72 204 63 47 E-post

Läs mer