Hoppa till innehåll

Sanerings­företagen

Almega Sanerings­företagen är en bransch- och arbetsgivar­organisation som representerar sanerings­företag som arbetar mot företag, offentliga verksamheter och privatpersoner. Vi arbetar för ett bättre företagsklimat och stärker arbetsgivare, så att välmående företag kan släppa fram fler jobb. Almega Sanerings­företagen har 155 medlems­företag som tillsammans sysselsätter drygt 5 000 anställda och omsätter omkring 6 miljarder årligen.

För mer information se även: Sanerings­företagens Riks­förbund (SFR)

Auktoriserat Service­företag 

För att höja kvaliteten och förtroendet för branschen har Almega Service­företagen skapat en auktorisation – Auktoriserat Service­företag. Nästan 180 av våra medlems­företag är auktoriserade, vilket innebär att över 28 000 människor (årsarbetande) arbetar i ett auktoriserat service­företag.

Om Almega Sanerings­företagen

Almega Sanerings­företagen är en del av Almega Service­företagen som organiserar städ-och service­företag med huvudsaklig affärsidé att utföra städ-, sanering och hemservice gentemot privat och offentlig verksamhet. Vi ingår i Almega som samlar 11 000 företag i ett 60-tal branscher med över 500 000 anställda. Almega är den största förbundsgruppen inom Svenskt Näringsliv.