Medlemskap

Almega Service­företagen förhandlar fram branschens mest konkurrenskraftiga kollektivavtal. Våra experter erbjuder dig lättillgängligt stöd i din roll som arbetsgivare. Med vårt påverkansarbete skapar vi bättre förutsättningar för din bransch. Våra utbildningar och vår auktorisation stärker ditt företag och branschen!

Ingår i medlemskapet

Vi hjälper dig med:

Kollektivavtal

Våra medlems­företag knyts till kollektivavtal som reglerar löner och allmänna anställningsvillkor för sina anställda.

Förhandling och rådgivning

Våra förhandlare och experter ger personlig och professionell rådgivning i alla arbetsrättsliga frågor. Medlemmar får alltid snabb jourservice av våra medarbetare.

Branschfrågor och näringspolitik

Almega Service­företagen bevakar branschens näringspolitiska intressen. Vi för fram branschens synpunkter i dialog med myndigheter och andra organisationer.

Läs mer om vårt erbjudande

Vill du vara en del av Almega Service­företagen?

Fyll i och skicka in formuläret på den här sidan så att vi på bästa sätt och så fort som möjligt kan bemöta ditt intresse.

Vi kontaktar dig!

När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig, för att säkerställa att du vet allt du behöver veta om vad medlemskapet innebär. I de flesta fall vill vi också träffa dig personligen för att tillsammans räta ut alla eventuella frågetecken.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket.

Vi bekräftar ditt medlemskap och välkomnar dig till oss!

När vi tagit emot din formella ansökan granskar vi de uppgifter du lämnat, och bekräftar ditt medlemskap i Service­företagen.

  • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se