Hoppa till innehåll

Almega Service­företagen förhandlar fram branschens mest konkurrenskraftiga kollektivavtal. Våra experter erbjuder dig lättillgängligt stöd i din roll som arbetsgivare. Med vårt påverkansarbete skapar vi bättre förutsättningar för din bransch. Våra utbildningar och vår auktorisation stärker ditt företag och branschen!

Det här får du

 • Få stöd i din roll som arbetsgivare

  Som medlem hos oss får du hjälp och stöd i din roll som arbetsgivare. I vår kunskapsbank, Arbetsgivarguiden, får du  rådgivning och  information om ditt eller dina kollektivavtal – dygnet runt. Här hittar du även mallar, checklistor och svar på arbetsgivarfrågor. Behöver du akut hjälp finns arbetsgivarjouren med flera av Sveriges bästa arbetsrättsjurister, avtalsexperter och förhandlare

 • Vi utvecklar framtidens kollektivavtal

  Ett kollektivavtal reglerar dina anställdas villkor gällande anställningsformer, arbetstid, semester, sjuklön och uppsägningstider.

  På Almega ser vi till att förhandla och påverka så du får det bästa kollektivavtalet för att du ska kunna vara en god arbetsgivare och kan vara trygg att du gör rätt.

   

 • Vi påverkar de som bestämmer

  Som företagare inom tjänstesektorn ska du ha de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas. Våra näringspolitiska experter arbetar hårt för att modernisera arbetsmarknaden genom politisk påverkan och opinionsbildande arbete kring frågor som har en direkt, eller indirekt, verkan på ditt företag. Det kan handla om att hitta rätt kompetens och personal, sänka skatter och arbeta för en mer effektiv offentlig upphandling.

 • Utbildning som vässar dig som arbetsgivare

  Våra utbildningar håller dig uppdaterad i de frågor som berör din roll som arbetsgivare, så att du kan utveckla din verksamhet på bästa sätt. Våra experter har stor kunskap om din bransch och kan därför ge dig det stöd som krävs för att lyckas, både på kort och lång sikt.

Informationsmöten

Vill du vara en del av Almega Service­företagen?

Fyll i och skicka in formuläret på den här sidan så att vi på bästa sätt och så fort som möjligt kan bemöta ditt intresse.

Vi kontaktar dig!

När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig, för att säkerställa att du vet allt du behöver veta om vad medlemskapet innebär. I de flesta fall vill vi också träffa dig personligen för att tillsammans räta ut alla eventuella frågetecken.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket.

Vi bekräftar ditt medlemskap och välkomnar dig till oss!

När vi tagit emot din formella ansökan granskar vi de uppgifter du lämnat, och bekräftar ditt medlemskap i Service­företagen.

Intresseanmälan