Hoppa till innehåll

Auktorisations­utbildning

I auktoriserat företag måste minst en person i ledande befattning genomgå en kostnadsfri auktorisationsutbildning i Almega Serviceföretagens regi under det närmaste året.

Utbildningstillfällen 2024

För tillfället finns nya datum inbokat
För mer information kontakta oss.

* Utbildningen är endast för de som redan är auktoriserade

Generellt om auktorisationsutbildningen

Auktorisationsutbildningen är till för både nyauktoriserade och redan auktoriserade företag. De nyaktoriserade måste närvara, medan de redan auktoriserade deltar om de känner behov av att uppdatera sig. Utbildningen består av en heldag hos Almega Serviceföretagen där ni få lära er mer om auktorisationen, samt andra matnyttiga saker som är viktiga att känna till. Vanligen berörs följande punkter:

  • Serviceföretagen, Almega och Svenskt Näringsliv
  • auktorisationen och dess villkor
  • kollektivavtal och arbetsrätt
  • allmänna kontraktsvillkor
  • ansvarsförsäkring.

Ni får också aktuell information från Almega Serviceföretagen om städindex, branschrapport, yrkesbevis, m.m. Utbildningstillfället ger också möjlighet för er att få  träffa oss som jobbar med Almega Serviceföretagen och auktorisationen. Det är även ett bra tillfälle att träffa personer från andra nyligen auktoriserade företag.

Utbildningen är gratis för en person i företagsledande ställning från varje företag. Om ett företag har fler deltagare kommer dessa att debiteras till självkostnadspris på 300 kr per deltagare. Om avbokning sker mindre än en vecka före utbildningen debiteras 300 kr oavsett om din kursavgift ingick i auktorisationen eller ej.

kontaktpersoner

Ari Kouvonen

Näringspolitisk expert

Stockholm

+46 8 762 69 36 +46 72 717 69 36 E-post

Läs mer

Susanne Larsson

Handläggare/Administratör

Stockholm

+46 8 762 69 53 +46 70 214 97 16 E-post

Läs mer