Service­företagen
– Sveriges nya basnäring

Välkommen till
Almega Service­företagen

Vi representerar Städ- och fönsterputs­företag, FM-Företag (Facility Management), Sanerings­företag och Hemservice­företag.

Sverige är idag ledande i världen på att utveckla tjänster. Inget annat land har så framgångsrikt som vi ställt om från ett industrisamhälle till ett tjänstesamhälle. För att möta konkurrensen på den globala arenan har svenska företag också varit tvungna att se över sin effektivitet och det är här vi på Service­företagen kommer in i bilden.

Vi hanterar alla de tjänster som inte är företagens kärnverksamhet. Vi tar hand om fastighetsskötsel, receptionstjänster, lokalvård, hushållsnära tjänster, sanering, teknisk förvaltning, ibland som enstaka tjänster, men allt oftare i multilösningar för att leverera en tjänst som är så bra att du som köper dem kan fokusera på din egen kärnverksamhet. Genom att anlita oss kan svenska företag och offentliga organisationer öka sin konkurrenskraft väsentligt.

För att driva den här frågan har vi gått samman i en gemensam bransch­organisation som vill accelerera konkurrenskraften i svenskt näringsliv och offentlig förvaltning – Service­företagen.

Vår Auktorisation

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden och därmed stärka branschens anseende. Genom att seriösa företag visar att de är ett Auktoriserat Service­företag stärks hela branschen.

Läs mer här