Hoppa till innehåll

Hur blir jag den bästa ledaren

Hur kommer arbetsplatsen se ut efter pandemin och vilka krav ställer det på oss chefer? Svaren inbegriper begrepp som kontorskollektiv, lokala arbetshubbar, distansarbete och hybridkontor med en sak gemensamt; de är flexibla. Allt detta är en ny utmaning för dig som ledare.   

Kursbeskrivning

Det här får du i kursen: 

Hur vill ni att er arbetsplats ska fungera och organiseras framöver och hur bemöter ni olika krav och önskemål från medarbetare? 

Hur kommunicerar ni med medarbetarna när många kanske fortsätter att arbeta hemifrån?  Hur ser det ekonomiska läget ut i företaget, finns det behov av nyrekryteringar eller har pandemin påverkat negativt så att ni är i behov av varsel? Vad händer med lönerevisionen, mål och utvecklingssamtalen?  

Utifrån såväl praktik som regelverk går vi tillsammans igenom frågor och situationer som kan uppstå i vardagen där ett bra ledarskap är och blir helt avgörande.  

Kursledare
Susanne Svärd Elfström, arbetsrättsjurist och Tuija Kivisto Ivarsson, arbetsgivarpolitisk expert, har båda lång erfarenhet av näringslivet som chefer och HR med arbetsrättsexpertis.  

 

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som är chef, HR eller i annan ledande befattning. 
 
Praktiska kursdetaljer
Kurstid 9-12.00
Sturegatan 11, Stockholm

Pris
1 495 kr exkl moms för medlemmar / 2900kr exkl moms för icke-medlemmar

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

1595 kr

2900 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}