Stora Städbranschdagen

Anmälan till Stora Städbranschdagen 2019

10 oktober

Vi kommer ha ett fullspäckat program med spännande talare och teman. Stora Städbranschdagen är en av årets höjdpunkter för städbranschen, där vi även delar ut priset Årets Städföretag 2019.

Priset Årets Städföretag 2019 delas ut av städbranschens parter Almega Städföretagen, Fastighetsanställdas Förbund och Kommunalarbetareförbundet. Juryn utser ett auktoriserat städföretag som på olika sätt utmärkt sig som ett stort föredöme i branschen.

För de som vill, finns möjligheten att avsluta dagen med middag på Hamburger Börs för Ola Salos nya hyllade show ”It takes a fool to remain sane”. Showen börjar kl. 18.00. Det finns endast ett fåtal biljetter till showen, först till kvarn gäller. Se program nedan!

 

OBS! Är du ett auktoriserat medlemsföretag? Deltagande är gratis för en person per auktoriserat serviceföretag. Kommer flera personer från samma företag betalar man ordinarie pris för övriga deltagare. Observera att det endast finns ett fåtal biljetter till kvällen. Först till kvarn!

För att se om ditt företag är auktoriserat gå in härBiljettpris

 

Dagsbiljett:   700:- per person, exkl. moms

Dag och kväll: 2700:- per person, exkl. moms

OBS! Anmälan är bindande. Biljett kan överlåtas till annan person i företaget, men för dem som inte kommer alls tar vi ut en no show-avgift á 700 kr per person. Alla kostnader faktureras i efterhand.

 


Hotell

Vi har några rum reserverade på Hotell Anglais i Stockholm för de som vill ha tips på var man kan bo.

För bokning av rum maila meeting.anglais@scandichotels.com eller ring på +46 8 517 340 00. OBS! uppge kod: 47064289.