Hoppa till innehåll

Städpulsen på finalpallen för Årets Städ­företag

Medarbetarna är hjärtat i Städpulsen, hjältarna som levererar kvalitet. I år är det auktoriserade städföretaget en av tre finalister till priset Årets Städföretag 2022. Vd, Kimmo Vihtari är mycket glad över finalplatsen och berättar mer om vad som utmärker företaget.

Kan du berätta lite om Städpulsen?
Städpulsen är ett auktoriserat företag som levererar Svanenmärkta städtjänster till både privatpersoner och företag. För oss är målet att skapa den där härliga känslan i hemmet eller på företag samtidigt som miljön inte far illa. Idag är vi verksamma i Stockholm, Uppsala, Halland och Skåne.

Hur känns det att vara i final till priset Årets Städföretag? 
Att vara i final känns underbart. Det skulle vara så fantastiskt roligt om ett seriöst och Svanenmärkt företag kan ta hem det här. Vi tycker det är dags att branschen lyfter dessa seriositetfrågor på riktigt.

Varför borde Städpulsen vinna årets pris?
Städpulsen borde vinna för att våra duktiga medarbetare förtjänar det. Utan vår personal hade inte vår otroliga resa och utveckling under de senaste åren varit möjlig.

Vårt ständiga fokus på kundnöjdheten hos våra befintliga kunder och en god trivsel bland vår personal har gjort att vi haft en stadig tillväxt.

Vad kan andra företag lära av er?
Vi på Städpulsen tänker alltid långsiktigt med våra relationer och det är något som andra företag kan lära sig av oss. Genom att investera i vår personal när det gäller deras hälsa, välmående, kunskap och kompetens bygger vi starka och fina relationer.

Något som vi ägnat mycket tid och tankekraft åt de senaste åren är vår yrkesskola som alla medarbetare får ta del av via vår digitala utbildningsplattform. Det stärker personalen samtidigt som kunderna kan vara trygga med att Städpulsen alltid levererar en god service.

Vårt mål är att vi vill höja de bästa medarbetarna i branschen. Därför vet vi på Städpulsen vet att det inte finns några korta vinningar utan det krävs ett långsiktigt och systematiskt arbete.

Varför bör man vara ett Auktoriserat Serviceföretag?
För oss på Städpulsen symboliserar en auktorisering ordning och reda. Att vara ett Auktoriserat Serviceföretag visar på en seriositet och att vi tar vår verksamhet inom branschen på allvar.

Städpulsens kunder och personal ska kunna lita och känna sig trygga med att allt sköts snyggt och korrekt.

Om ni vinner hur kommer ni synliggöra det?
Om vi tar hem segern och blir Årets Städföretag 2022 skulle det vara otroligt stort för både oss och vår personal. Självklart kommer vi ha ett stort firande över hela organisationen i Sverige och gå ut med detta till alla våra kunder samt våra sociala medier via framtida kampanjer.
Framförallt kommer det stora firandet ske via internet med vår underbara personal, så att de känner sig stolta över att vara en del av Städpulsen.

Utmärkelsen är något som vi kommer vara stolta över och använda oss av i vår kommunikation. Det skulle vara så roligt om ett seriöst och Svanenmärkt företag tar hem det här och lyfter de viktiga frågorna inom branschen.

Vinnaren av priset Årets Städföretag 2022 utses under Stora Städbranschdagen, den 20 oktober i Stockholm.

Förra året vann Småländska Städ där juryn satte ljus på företagets goda ledarskap och blomstrande företagande.

Tidigare vinnare är: Alla Sveriges städare (dedikerades 2020), Sesab Service (2019) och COOR Norrlands Miljövård (2018).

Mer information om priset hittas här.

Mer information om Städpulsen hittas här