Hoppa till innehåll

Kundpartner Syd: finalist i Årets Städ­företag 2023

Peter Rehnström, vd för Kundpartner Syd uttrycker sin glädje när han får samtalet om att företaget för andra gången i rad kommit i final för priset Årets Städföretag 2023. Vinnare utses den 12 oktober under Stora Städbranschdagen.

Kundpartner Syd har sedan starten 2007 arbetat med personal- och organisationsutveckling i olika former, och 2016 startade de upp sin verksamhet inom städ- och servicetjänster. Företaget har sedan dess vuxit kraftigt och har i dag över 300 medarbetare inom städ, med kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona, Göteborg och Stockholm.

Varför tycker du att Kundpartner Syd ska vinna årets pris?

Vi är, vad jag vet, det enda städbolaget som fokuserar på våra kunders personals hälsa. Vi städar inte enbart för att det skall vara rent och snyggt utan även för att minska sjukfrånvaron och höja produktiviteten hos våra kunders anställda.

Mycket roligt och spännande att vi är en av tre finalister.

Peter Rehnström, vd, Kundpartner Syd

Vad kan andra företag lära sig av ert sätt att jobba?

Att en högre kvalitet till ett högre pris många gånger vinner i längden.

Varför tycker ni att det är viktigt att vara auktoriserade?

Auktorisationen ger en seriositetsstämpel i en bransch där, tyvärr, inte alla företag är seriösa. För oss är det oerhört viktigt att visa den seriösa delen av branschen, att det finns städföretag som jobbar hårt för en rättvis och ren städbransch, där medarbetaren har en bra arbetsmiljö.

Om ni vinner hur kommer ni synliggöra det?

Vi ska självfallet sprida det så mycket som möjligt, i bland annat sociala medier. Det är en fjäder i hatten att vara finalist, men ännu bättre om vi skulle kamma hem titeln Årets Städföretag 2023.

I årets upplaga var det 33 städföretag som blev nominerade och bland dessa valde juryn ut tre finalister: Kundpartner Syd, Meritum och Rimab.