Hoppa till innehåll

Meritum i final för priset Årets Städ­företag 2023

Meritum är städföretaget som sätter stor vikt vid att leverera städning i rätt tid, på rätt sätt, enligt gällande avtal. De arbetar frekvent med värdegrundsarbete och god personalpolitik. Nu har företaget kommit i final för priset Årets Städföretag 2023, vilket Christina Nilsson, vd på Meritum, är mycket exalterad över.

 

Christinas roll som vd är att upprätthålla avtal som överensstämmer med krav på marknaden, samt att lagar och olika förordningar följs. Utöver det arbetar hon med att hålla hennes personal á jour med vad som gäller inom städning, där utbildning är nyckeln, och ser till att hennes medarbetare har fungerande arbetsscheman som går ihop med övriga livspusslet.

Hur känns det att vara i final till priset Årets Städföretag?

Det känns fantastiskt och hedrande. Vi har lagt ner mycket arbete på att skapa en arbetsplats där våra medarbetare känner sig trygga och arbetar under rätt förutsättningar. Meritum är en seriös arbetsgivare som bidrar till en ren städbransch, därför känns det extra roligt att det uppmärksammas!

Varför borde ni vinna årets pris?

Jag kan stolt säga att våra goda nyckeltal talar sitt tydliga språk. Vi gör skillnad på riktigt. Vi satsar också mycket pengar på att investera i vårt miljöarbete, med egen solcellspark, elbilar, hybridbilar och elcyklar. Det tror vi är nyckeln för framtida företagande.

Vad kan andra företag lära av er?

Att personalen är vår främsta tillgång, därför är arbetsmiljön viktig. En god personalpolitik ger fina resultat!

Varför tycker ni att det är viktigt att vara auktoriserade?

Det är ett sätt att visa att vi menar allvar och att vi är seriösa aktörer på marknaden.

Om ni vinner hur kommer ni synliggöra det?

Om vi vinner kommer vi basunera ut det i våra mediekanaler. Det vore en ynnest att få titeln Årets Städföretag 2023.

I årets upplaga var det 33 städföretag som blev nominerade och bland dessa valde juryn ut tre finalister: Kundpartner Syd, Meritum och Rimab.

Michelle Jacobsson

Kommunikatör

Stockholm

+46 8 762 69 74 +46 72 019 45 90 E-post

Läs mer