Hoppa till innehåll
Mattias Östman, förhandlingsledare, Almega Serviceföretagen

Nytt kollektivavtal för fönsterputs

Almega Serviceföretagen har idag, tillsammans med Fastighetsanställdas förbund, träffat ett nytt kollektivavtal för fönsterputs. Det nya avtalet löper på 24 månader och har ett avtalsvärde på 7,4 procent.

Pressmeddelande fredag den 3 november 2023

– Vi har haft konstruktiva diskussioner och förhandlingar med vår fackliga motpart, Fastighetsanställdas förbund, som resulterat i ett nytt kollektivavtal för fönsterputs. Avtalet ryms inom de ramar som arbetsmarknadens parter är överens om, det så kallade märket. Det säger Mattias Östman som är Förhandlingsledare på fönsterputsavtalet.

Kollektivavtalet gäller under perioden 1 november 2023 till 31 oktober 2025. Det berör drygt 700 heltidstjänster på ca 40 företag.