Hoppa till innehåll

Så skapar vi förutsättningar för en renare städbransch

Vägen till en renare städbransch är ett gemensamt ansvar. Kollektivavtal, auktorisation, yrkesutbildning och yrkesvalidering är några inslag i Almega Serviceföretagens partsgemensamma arbete som bidrar till ökad seriositet i städbranschen.

Men arbetet med att förbättra företagens och medarbetarnas verklighet stannar inte där. Såväl arbetsvillkor som konsumenternas medvetenhet, politikens förståelse och myndigheternas arbetssätt spelar en avgörande roll i att skapa förutsättningar för sund konkurrens på städmarknaden.

Under webbinariet kommer paneldeltagarna att diskutera utmaningar och möjligheter i att förebygga och motverka organiserad brottslighet – arbetslivskriminalitet – inom städbranschen. Publiken kommer också ges tillfälle att ställa frågor till panelen.

Medverkande

  • Ola Pettersson, ordförande Delegationen mot arbetslivskriminalitet
  • Ewa Edström, ombudsman, Fastighetsanställdas Förbund
  • Jessica Forss Katz, näringspolitisk expert, Almega Serviceföretagen

Moderator

Per Hammar, näringspolitisk expert, Almega

Webbinariet går att ses här: