Hoppa till innehåll

Almega Tjänsteförbunden och Kommunal, ett förbund inom LO, har enats om ett nytt kollektivavtal för Hemservicebranschen. Efter konstruktiva förhandlingar har parterna enats om ett kollektivavtal inom märkets 6,5 procent över tre år. I märkets 6,5 procent ingår en insamlingsmodell.

Här kan du läsa om avtalet i sin helhet (Arbetsgivarnytt)
Observera! Arbetsgivarnytt är enbart för våra medlemsföretag och kräver inloggning

Almega och dess förbund är den arbetsgivarpart som förhandlar i särklass flest kollektivavtal på den svenska arbetsmarknaden. Almegas förbund har nu tecknat 123 kollektivavtal och totalt kommer vi att teckna 154 avtal denna avtalsrörelse.

Information om avtalsrörelsen 2017:
Serviceföretagen i avtal17
avtalsrörelsen.nu – Almegas avtalswebb
Arbetsmarknadsnytt – Nyhetsportal om svensk arbetsmarknad från Svenskt Näringsliv

Serviceföretagens sociala medier:
Facebook
Twitter
Instagram