Hoppa till innehåll

Vilka är de vanligaste frågorna du får om covid-19?

Det vanligaste frågorna handlar om kunder som avbeställer med kort varsel pga. stängda kontor, extrabeställningar med sanering/specialstäd, samt vad som gäller med lön och om någon måste skickas hem.

Vad bör våra medlemmar tänka på i coronatider?

Att vara sakliga och göra bedömningar från fall till fall samt hantera arbetsmiljön och riskbedömningar. Var tydliga i den interna kommunikationen med hur ni som företag ser på Corona och hur ni agerar på företaget.

Har du några tips till arbetsgivare som känner en oro?

Ta gärna del av den information som Almega lagt ut i arbetsgivarguiden. Där finns svar på de vanligaste frågorna. Vi lägger också upp nya frågor och svar löpnade utifrån de frågor vi får och som vi ger råd kring. Du hittar dessa i arbetsgivarguiden under A till Ö under C , där finns en Corona-flik.